WIJNPROEVERIJ BIJ JE THUIS

Evviva Vino organiseert wijnproeverijen bij je thuis voor een gezellige avond. De mogelijkheden voor uw vriendenborrel, verjaardag, vrijgezellenfeest, bespreking of andere gelegenheid, zijn volledig op maat te maken.

Hoe werkt een wijnproeverij:  U doet een proeverij met minimaal 2 personen van 18 jaar of ouder. Wij kiezen in overleg de wijnen voor u uit. Zoekt u bijvoorbeeld een lekkere Rosé en wilt u een Rosé proeverij doen? Wilt u een mix van Rood, Wit en Rosé wijnen? Of zoekt u een lekkere ‘verjaardag wijn’ (niet te duur) of juist iets in het exclusieve segment? Wij zorgen dat de wijnen blind door u geproefd worden. Tijdens het proeven vult u een scorekaart in, aan het eind van de proeverij laten we zien wat uw favoriete keus is, is dat een wijn waar u normaal ook voor zou kiezen of is een heel ander druivensoort favoriet? Aan het eind van de proeverij laten wij de opengemaakte flessen bij u staan en heeft u de mogelijkheid om de favoriete wijn bij ons te bestellen. Uiteraard hoeft dat niet direct en kunt u later ook nog bestellen.

Een proeverij van Evviva Vino is al mogelijk vanaf 10,- euro per persoon. Wij hebben een ruime keuze aan wijnen tot onze beschikking, ook wijnen die nu niet op onze site worden benoemd.

Als u dat leuk vindt doen we tijdens de wijnproeverij een wijnquiz. Uiteraard is er een kleinigheidje voor de winnaar! 

Let op: Evviva Vino heeft Noordwijk (Zuid Holland) als thuis adres. Binnen de bollenstreek boeken wij graag uw proeverij, woont u buiten de bollenstreek kunnen wij ook komen, alleen vragen wij dan een reiskosten vergoeding.

Wij kunnen hapjes, borrelplanken en diner verzorgen bij uw wijnproeverij. Meer informatie kunt u opvragen via mail, Whatsapp of telefoon.

Voorbeelden proeverijen